Dopet den 8/8 -09

Ja det blev en väldigt fin och trevlig dag även fast det var fullt upp!

Linnéa somnade strax innan dopet skulle börja och hon sov sig igenom det tills det att prästen skulle lyfta upp henne inför alla.. Hon lyckades sova(!) när hon fick vatten på huvudet med några grimaser å ryckte till litegrann.. Stackars barn! Haha, det var lite svårt att hålla sig för skratt, dels pga spänning/nervositet men även för att Linnéa skulle vakna och gallskrika från sin sköna sömn.. Efter att prästen lyft upp henne åt fyra olika håll så blev prästen väldigt intressant och hon hade svårt att slita blicken :)

 

Linnéa Vilhelmina är namnen som hon fått, Linnéa var det namn Lars kom på andra dagen på BB när vi funderat ett bra tag, det kom liksom inget namn som passade påengång, sen när han höll Linnéa i famnen så kom det efter ett tag och båda kände att Linnéa ska hon heta. Vilhelmina är efter Lars mormor och hennes släkt, det lovade vi henne i julklapp då hon inte hade många dagar kvar och det blev hon väldigt glad över och även hennes barn som blev väldigt rörda. Vilhelmina är ett väldigt fint namn tycker vi och alla Linnéas namn flyter på så klatchigt: Linnéa Vilhelmina Vildelöt.

 
Linnéas faddrar, som det nu heter, är Cecilia Johansson och Kristian Wijk.
Dessa personer är två personer som står oss nära och det är två personer som vi tror och hoppas ska finnas för Linnéa flera år framöver å självklart finnas kvar i våran vänskapskrets.

Vi var ungefär 40st i vårat sällskap och efter dopet bjöd vi på smörgåstårta, kaffe, fikabröd i en församlingslokal i Birgittagården. Linnéa "vandrade" runt bland hennes stora släkt under tiden och jag hörde inte mycket gnäll under hela dagen. Många fina presenter fick Linnéa och det var bara sånna här saker som är bra att ha så ni har gjort bra köp, vi fick även pengar så nu kan vi köpa ny bilstol när den dagen kommer.
Efter fikat så blev vi några här hemma och det blev dopp i poolen för de som behövde svalka sig :) vi fixade lite käk och satt och pratade och tog det lugnt i vårat uterum på kvällskvisten.. Blev en tidig kväll trots allt, det behövdes faktiskt efter allt ståhej och 22.15 hoppade vi i säng! Dagarna efter så sov Linnéa mycket på dagarna så hon var nog slut hon med efter allt.Det kanske går för er att se ett gäng av alla foton som togs på min facebook om ni följer länken: Foton från Linneás dop

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0