Hemma igen

..och det är fullt upp, haha, njae lite då, vi har tvättat å städat hela dagen så nu så! Det får bli en snabb uppdatering ;)

Vi kom hem från Korsån igår eftermiddag och kalasade på tacos igår kväll med Hans här hemma, riktigt mumsigt. Vi har haft det kanoners och det har varit skönt att komma iväg litegrann och börja ställa om sig med att Lars också är hemma på dagarna nu framöver, det är omställningar hela tiden känns det som men nu börjar det kännas riktigt bra att ha våran älskling hemma :) Vi gjorde inte många knop i  Korsån, vilade mellan varven och Linnéa har varit och är riktigt aktiv när hon är vaken men har börjat sova igen någon timme i sträck på dagarna, det är skönt för då hinner man själv varva ner litegrann. Våra magar har fått jobba hårt inom oss ;) massa mat och fika, precis som alltid hos mormor och morfar. Vågen pekar upp något kilo för oss men det är det värt, blir hårdkörning nu eller rättare sagt ta tag i det igen ;) har ju hittat en himla massa fina jeans i min garderob idag så får se om man någonsin kommer i dom igen. Hoppas!

Linnéas utveckling går framåt för varje dag som går och det är något nytt som upptäcks/händer varje dag. Exempelvis har hon tagit tag i foten ett par ggr bara sådär vid blöjjbyten och vi har fått höra lite småskratt ljud när Lars busade med henne och hon sparkade i hälen på skötbords-tvättmaskinen hos mormor och Lars sa bong, det tyckte hon var roligt och fnissade till samtidigt som hon log med hela ansiktet. Hon har börjat kommit underfund med hur man ska vända sig till mage, dock mest försök i babysittern så det är dags att spänna fast säkerhetsbältet där nu! Det kliar i hennes mun från dag till dag.. Hon börjar tycka om att ligga på mage nu och kika och försöka krypa lite men inte riktigt kommit underfund med det än.. Sitta vid bordskanten i knä på mamma är också roligt, det är ju så mycket roligt på bordet! Snart åker väl tallrikarna i golvet om man inte passar sig ;) Ja kort sagt händer det jättemycket! Blir en hel del skratt kan jag lova och det är en sån otrolig glädje att se någon vi skapat utvecklas såhär! Och även se och känna hennes glädje! Linnéa är en riktig liten pratkvarn och det är även roligt att hålla i och leka med tygleksaker :)


Sitta framåt i babysittern gick bra ett tag och bättre än åt andra hållet.


Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!


Tuffingen fick en ny rosa vintermössa vid besöket till Sågmyra!


Eftermiddagstupplur med pappsen ♥

Kommentarer
Postat av: Heidi

Moisiga bilder :)

2009-07-20 @ 10:25:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0