En helg som är förbi

igen. De går så fort. Tråkigt nog. Dagarna liksom försvinner. Vi hinner träffa några av alla de vi vill. Vi hinner göra lite av allt vi vill. Vi hinner med att sitta lite å ta det lugnt. Vi hinner med Linnéa-mys-å-lek jättemycket :) Det är väl så det ska vara :) gohjärtat. Vi hinner med att diskutera en hel del, vilket leder till positiva framtida eller påengång förändringar, bara småsaker så det är skönt på ett sätt. Det är liksom en omställning för oss alla tre nu igen, när jag är borta å Lars och Linnéa är hemma. Det gäller att hitta en balans och hitta nya rutiner.
Igår var vi iväg till Lindparken och hälsade på, det var trevligt å träffa de litegrann. Idag kom pappa hit och hälsade på en sväng på em. Sen har vi försökt hinna med å julpynta lite också, så nu är det efterplocket kvar att ta tag i.. Å Linnéa är lite trött gnällig så nu är det tålamod som gäller, å va vaken en timme till iaf innan nattsömnen.
Å så har jag hunnit med att bli å vara sjuk igen å inte är det över än heller :S Började i torsdags med att va helt slut i kroppen, huvudvärk å ont i halsen. Blev inte direkt bättre till fredagmorgon men eftersom man får ersättningsuppgifter om man inte kommer på de seminarier som är så var det lika bra å pallra sig iväg ändå för det känns som man har tillräckligt med allt ändå med både praktik å uppgifter.  Funderar på att stanna hemma från praktik imorn för att inte påfresta kroppen ännu mer å att jag ska gå å va förkyld längre än nödvändigt.. Känns inte rätt mot de patienter man ska vårda heller.

Å så har vi äntligen knäppt foton till julkorten, så i veckan ska vi få hem de å skicka iväg :)

Kommentarer
Postat av: Erica

Låter ungefär som min helg, men trevligt är det i alla fall. =) Har ni fått huset sålt än? Ha det gott alla tre. Kram

2009-11-30 @ 11:29:54
Postat av: Sandra

ja visst är helgerna trevlig allt, tycker vardagarna och helgdagarna kan byta plats. Tror världen skulle bli lyckligare då :)

Näe inget nytt om huset än :/ Ha det så bra du med, kommer du till Bålsta å dop på lördag?

2009-12-02 @ 20:45:36
Postat av: Erica

Hej. nej det gör jag inte, har inte fått någon inbjudan. juljäkten har börjat i butiken, kommer jobba där från och med lördag.

2009-12-04 @ 17:29:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0