Regnat inne idag

har vi gjort, regnet har inte gett med sig ett dugg, möjligen blåsten. Imorn ska vi ut å få friskluft oavsett väder. Linnéa går och hämtar solhatt och skor flera ggr om dagen, ja det har ju varit kanoners sommarväder flera dgr så solhatten har varit på! Gounge!
Idag har vi haft främmande av svärmor och Pär, som gjorde supergod sushi som vi åt i mängder :) Efterätten, jättego glass, intogs efter att Linnéa fick sig ett bad av farmor sin och nattades av Lars, somnade som en stock. Hoppas hon sover gott inatt och att tänderna inte trycker på allt för mkt eller att hennes konstiga prickar blir ännu värre. Om det nu är de första myggbetten hon reagerat så starkt på?? Såg ut som myggbett igår, idag var det som hårda knölar/bölder. Likaså tror vi hon reagerat på gräs när hon kröp/gick barfota ute i veckan eller om det är något annat, vätskefyllda prickar.. Ja Linnéa har börjat gå nu, mer å mer för varje dag så nu är det mer vanligt att vi ser henne gå 8-10 steg i följd, utan problem :)
Tänk vad helgerna går fort, vi är inte vana med att Lars är borta hela dagarna. Dagarna tsm blir mer uppskattade nu, även om det är en viss omställning. En till ledig vecka ska avnjutas!

Imorn ska det framkallas lite foton å även canvastavlor tror jag det får bli, var nå erbjudande på fujidirekt :)

Nu mys och sova, så kanske man inte vaknar inatt och har smörkola i huvudet om det skulle vara en sån natt som väntar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0