På rätt spår igen...

mhm... efter att ha skrivit av sig lite... plus att Lars hade åkt hem till mamma o pär för att han inte visste vart han skulle ta vägen eller vad han skulle göra, så fick han prata av sig lite där.. sen kom mamma hem hit och vi pratade/grät ut litegrann.. sen kom Lars och vi passade på att prata ut lite medan mamma gosade med Linnéa och även hjälpte till med lite plockande å donande.. Nu känns det bättre och hoppas det kommer vara så nu ett tag så man får ladda batterierna.. Sa även till mamma att vi gärna kommer till dom och bastar sen någon dag här å myser litegrann..

nu ska vi passa på att mysa i soffan medan Linnéa sover sin powernapp efter maten ♥

Tack Sofie för dina ord och råd.. Ska tänka på dom och ta till oss dom! Känner såväl igen det du skrev om dina bekanta..

Kommentarer
Postat av: Sophy

Skönt att läsa att de känns bättre!!

Kram

2009-07-25 @ 16:28:14
URL: http://sophy.blogg.se/
Postat av: Heidi

din vän Sophy är klok...kan inte annat än själv ta till mig av hennes ord...då våra situationer är och kanske kommer att bli väldigt lika när vår bebis kommit. Försök ta en dag i taget...svårt att tänka så men jag tror verkligen att det lättar upp lite och sänker kraven..att bara ta en dag i taget under en tuffare tid. EN DAG I TAGET!!! och fortsätt att prata med varandra trots dåligt humör...men ventilera som ni gjort, få lite prespektiv och sammanfatta med varandra efteråt, våra föräldrar har varit med om mycket och har många goda referenser att ge så att man får lite perspektiv på sin egen situation. Och det bästa av allt är att de inte dömmer....de vill bara finnas till hands :)PS glöm inte att jag kan fixa sjyst rabatt om ni vill ta en liten "get away" på hotell. Säg till så bokar jag åt er ;) Choice Hotels är en ganska stor kedja så det finns gott om ställen att smita undan på och få lite tid tillsammans.

2009-07-28 @ 09:24:14
URL: http://heirihiiri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0