Smulgubbe!

Jajamänsan, idag blev den första ätklar! Å den delade vi på! Gott som tusan var det! Så hoppas det blir många många fler smulgubbar, jordgubbar och smultron som vi odlar på balkongen! :D

Linnéa är en badfantast bara det finns vatten i närheten, här badar hon på midsommar hos mormor sin, i alla väder.

Å här plaskade hon igår, hos mormor sin i värmen. Å då blev det även ett dopp tillsammans i större poolen. Ingen badkruka här inte. Å då lär även jag hoppa i och bada mer i sommar eftersom Lars är en badkruka än så länge, lär väl bli ändring på det? ;) I söndags var vi alla tre i Högbo och badade första svängen i en sjö, jag och Linnéa förstås. Lars doppa fötterna.

Så, det var en del av de härliga fotona från Högbo :)

Å en härlig bild från Hinsen i Korsån när vi var där i mitten på juni.

 

Så, några foton inlagda :)
Nu ska jag hoppa in i duschen, har jobbat, 1½ vecka avklarat. Lars är ute och joggar, han är duktig han å jag hoppas jag finner den motivationen någon gång också ;) Nu är jag ledig i 2 dagar, det ska bli riktigt skönt å bra väder ska det ju bli!


En underbar dag

har vi haft i Högbo, hela familjen. Jag och Linnéa tog vårat första dopp tillsammans, vilket lillhjärtat inte hade ngt emot även om hon var illa tvungen att göra det efter lite kisspaus i sandlådan :P Det var inte så fasligt kallt om man inte heter badkrukan Lars :)

Lite nöjd!! ;)

Förnamn Efternamn Kurs Status Status Total tid Datum Poäng Omdöme
Vildelöt, Sandra Examination Fördjupning i vetenskaplig teori och metod Klar <img src= 03:20:40 2010-06-01 16/17 Väl Godkänd

Regnat inne idag

har vi gjort, regnet har inte gett med sig ett dugg, möjligen blåsten. Imorn ska vi ut å få friskluft oavsett väder. Linnéa går och hämtar solhatt och skor flera ggr om dagen, ja det har ju varit kanoners sommarväder flera dgr så solhatten har varit på! Gounge!
Idag har vi haft främmande av svärmor och Pär, som gjorde supergod sushi som vi åt i mängder :) Efterätten, jättego glass, intogs efter att Linnéa fick sig ett bad av farmor sin och nattades av Lars, somnade som en stock. Hoppas hon sover gott inatt och att tänderna inte trycker på allt för mkt eller att hennes konstiga prickar blir ännu värre. Om det nu är de första myggbetten hon reagerat så starkt på?? Såg ut som myggbett igår, idag var det som hårda knölar/bölder. Likaså tror vi hon reagerat på gräs när hon kröp/gick barfota ute i veckan eller om det är något annat, vätskefyllda prickar.. Ja Linnéa har börjat gå nu, mer å mer för varje dag så nu är det mer vanligt att vi ser henne gå 8-10 steg i följd, utan problem :)
Tänk vad helgerna går fort, vi är inte vana med att Lars är borta hela dagarna. Dagarna tsm blir mer uppskattade nu, även om det är en viss omställning. En till ledig vecka ska avnjutas!

Imorn ska det framkallas lite foton å även canvastavlor tror jag det får bli, var nå erbjudande på fujidirekt :)

Nu mys och sova, så kanske man inte vaknar inatt och har smörkola i huvudet om det skulle vara en sån natt som väntar..

Sommar?

Det är iaf sommarlov! Termin 5 är över. Jag är mammaledig i 2veckor. 2veckor hemma med lillskruttan "för mig själv" (utan att vara elak) men det var inte igår ♥ Å det är skönt att leva med en människa som verkligen tycker om att gå till jobbet, som är glad över att ha ett jobb och att jobba. Min stora älskling. Huset är sålt, vi skrev papper igår. Back går vi i pengar. Kärleken går plus. Vad är viktigast för oss just nu? Jo, vi tre. Pengar kommer och går ändå, vi har fått en massa erfarenheter om både det ena och andra. Vi har tagit oss igenom det här året som vi trodde bara skulle bli positivt, men motgångar har vi känt av eller prövningar kan man nog säga. Kanske växer vi oss starkare ur det här? Kanske finner vi varandra på ett närmare plan igen? Kanske, så är det just nu vi kan börja leva igen. Andas. Pusta ut. Härliga dagar som en familj ♥

RSS 2.0