Tisdagen den 19e oktober 2010


Från sidan, ryggraden tydlig.


Framifrån :) Huvudet (häftigt att se ögonen så tydligt) och resten av kroppen (magen syns mest, men händerna skymtar också).

Ja den här dagen är härlig att vara med om, obeskrivbar känsla att vara på ultraljudet och lugna sina nerver om att det faktiskt är någon som lever i mig :) Den här lilla parveln är 18veckor gammal, idag precis, så tisdagar går vi in i fulla veckor. Ultraljudet idag var spännande och hon som tittade å mätte förklarade mycket mer än sist vi var där :) Vi försökte se vad det var men vi fick ingen skymt av det, så vi väntar med den överraskningen :) Det var full rulle därinne medans vi var där och det är tydligen så att man känner sparkar/rörelser tidigare andra ggn man är gravid, för nu spänns livmodern ut snabbare å på nått sätt gör det att man känner lättare. Vilket jag redan gör, då å då under dagen, jag trodde först innan hon sa så att jag bara hade inbillat mig fast ändå inte. För det är inte direkt så att gaser eller nå sånt känns i livmodertrakten. Så från vecka 24 ska man känna rörelser varje dag, flera ggr :) Beräknad till 21mars, så det blir nästan precis 2år mellan Linnéa och den här parveln :) Det kommer bli en mysig tid, å spännande å se hur Linnéa reagerar, hon som länge varit intresserad av bebisar/mindre barn.

Lika som jag skrev samma dag som vi var på ultraljudet för att se Linnéa första ggn:

Kommer alltid att vara en dag att minnas för resten av livet för oss :D
Kändes så underbart härligt och lyckligt, känns fortfarande och kommer kännas lyckligt längelängelänge!!!
Tänk dig att ha ett liv i dig som väntar, som växer som lever i dig. Du har någon annans hjärta i dig som slår, du har någon annans händer och fötter och fingrar och tår som rör sig i dig. Du har någon annan som utvecklas i dig, dag för dag, timme för timme, minut för minut.

♥♥♥

Raggsockor

är bra mysigt nu när det börjar bli kallt ute igen. Skulle va skoj att kunna sticka raggsockor.
Kanske en dag att jag ska lära mig. En tripp till Korsån så kanske man kan få hjälp med att förstå beskrivningar som finns här och var. Nu ska jag fortsätta klä om en fåtölj med tyget som köptes igår. Var även förbi Biståndsgruppen i Valbo innan Owes igår, skänkte lite pengar till världens barn (deras dagskassa sas att skulle gå till dem) kom hem med lite koppargrejjer å lite prydnadssaker, allt för 126kr :) Ibland hittar man fynd på sånt där. Linnéa å Lars sitter å målar, skönt att ha en aktivitet som gör att lilla L kan sätta sig och varva ner en stund på dagen :) En annan favoritsysselsättning, som är bra när en annan ska laga mat, är att leka med vatten i diskhon :)

RSS 2.0