Pyssligt

Så, nu är namnnappar beställda från namnnappen.se och även namnlappar till kläder från namnlappar.se!
Nu ska det väl bli lite ordning på grejjerna som ska fram och tillbaka till dagis, eftersom vissa märkpennor tvättas bort redan efter en tvätt och med en spritpenna så sitter det, men med 6 bokstäver i ett namn är det lätt att det blir kladdigt. Så nu blir det fram med strykjärn när det finns tid till det ;)

Igår tog vi, eller jag, mig tid att kolla upp hur det fungerar med tillfällig föräldrapenning vid vabb-dagar eftersom Lars var hemma med Linnéa igår (hade feber i söndags när vi kom hem från underbara dagar i Korsån). Det var inte så svårt, men det ska göras. Och nog är det värt att göra det för att få ersättning för att en är hemma också! Å sen insåg jag att vabb-dagarna är 60st om året och man får tillfällig föräldrapenning, alltså dras inte de dagarna från den vanliga föräldrapenningen. Sen har vi ca 76 SGI dgr kvar å 36 lägsta nivå dgr kvar med Linnéa, super. Då kan vi passa på att ha det mysigt hemma lite mer innan det är dags för nästa och jag behöver inte känna mig stressad för att bli arbetslös eller måste jobba på ICA för att få ihop en slant.. Kanske behöver vila upp mig litegrann också, varit och är mycket runtikring. Å så finns det ju dgr för Lars att ta ut både nu när han ska jobba 80% om några veckor och sen även för några veckor i vår/sommar, så vi kan vara hemma tillsammans :)

Jag har även lyckats sticka min första raggsocka å börjat på den andra, det var lite klurigt men avkopplande på ett sätt. Skönt att göra ngt som får en att glömma alla tankar om dessa 10 veckor som återstår i pluggande. Så, nu ska jag ta och sätta fart med min kladd för resultatdiskussionen för våran c-uppsats. Den som vill får gärna läsa igenom den och komma med åsikter och förslag till ändringar!!!

RSS 2.0