Dåligt uppdaterat!

Ja verkligen. Har inte haft tid, ork eller lust riktigt. Känns som dagarna jag var ledig bara försvann. Nu har jag redan varit på praktik i 3dgr den här veckan och 4dgr ledig nu. Ska plugga en dag, ett illa måste. Snart är praktiken slut, 2veckor kvar. Det ska bli skönt på ett sätt. Det är intensivt, spännande, intressant, stressigt, rörigt, förvirrande, givande, lärande. Fast jag vet inte om jag skulle klara av den arbetsdagen som färdig sjuksköterska och jobba heltid. Fast där är det ju på gränsen med antal personal, i besparingstider, så det förklarar väl ett och annat. Det är inte roligt alla dagar när en ssk man går med har tusen saker att göra som gör att hon blir stressad och inne i sitt, då känner man sig liiite ivägen. Fast å andra sidan får man chansen till att utföra vissa arbetsuppgifter på egen hand och det är skönt att få det ansvaret och bara vara jag med patienten och inte ha ett hökande gököga över axeln. Som det lätt blir när man går med en ny ssk då och då pga ledigheter. Det känns tungt att det är så mkt cancer och "tunga patienter", mkt palliativt i alla åldrar... Det kan ske så fort från att vara helt frisk och aldrig varit på sjukhus och sen få en bra/dålig prognos.

Rusten av hallen har vi, eller mest Lars börjat med. Jag var in och handlade golv själv på IKEA i lördags, det gör jag aldrig om! Kämpigt var det med rullvagnen i snön, det gick inte helt enkelt så jag lämnade den vid väggen av IKEA och sprang å hämtade bilen. Sen i måndags förmiddag var vi in och handlade tapeterna vi tittat på i 1½ år :) Å så har Lars varit och tagit ner och hämtat hem bröstpanelen som ska målas vitt :) Det blir jättebra när det är klart tror vi.

Imorgon är det nyårsafton, vi får besök av en familj från mammagruppen :) Får se vem som somnar först ;)
(jag och Linnéa??) haha.

Julen gick snabbt förbi och vi hade en jättebra jul med en hel del folk på olika tider och dagar!
Linnéa var en glad, go, underbar liten tös som vanligt och fick jättebra julklappar, papprena och snörena var också väldigt roliga ;) Vi fick också jättebra julklappar som vi är väldigt tacksamma för, för allt :)

Hoppas på att fotona trillar in i datorn snart, när vi nu tar tag i det :)

Näe nu är det väl dags att knoppa, skönt att somna i soffan men värre när man vaknar å ska förflytta sig! Hoppas Linnéa bara hade en tillfällig natt inatt med att vakna och inte vilja somna om inne hos sig. Det är en framtand som spökar i allra högsta tag, den har växt en bit och det är en bulle som man ser tydligt, men skinnet har inte velat spricka upp än. Idag har det inte varit mkt som dugit. Blev alvedon på em å då blev det lite bättre, så blev en till tur med det innan läggdags. Linnéa har för övrigt börjat prata jättemycket den här veckan, det är så himla mysigt så man blir helt förtrollad! Hon lyssnar verkligen koncentrerat på det man säger och sen tittar och lyssnar hon noga när man pratar med henne, ser lite oförstående ut men ändå som att hon vill förstå. Svårt att förklara. Mysigt och helt underbart är det. Ordet titta har kommit några ggr låter det som, likaså ordet där. Sen har vi börjat med lampan, "var är lampan" och oftast tittar hon mot lampan då och ibland pekar :)

Nu är det Godnatt. Sov så gott.

Gott Slut, Gott Nytt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0