"ny vecka"

ja det känns som det är måndag idag. Idag har föreläsningarna börjat igen. Känns som vi haft helg fredag-tisdag. Dock inte den helg som jag hade förväntat mig riktigt, alla tre åkte på förkylningar. Som vanligt när en ledig helg är längtad efter. Som tur är så har förkylningarna gett med sig snabbare den här ggn, bara 2-3dgr.
Linnéas framtand håller fortf. på att trycka på. Det är som en blåsa "över" den. Sen ser det ut som tänderna bredvid framtänderna uppe också är påväg nedåt. Hoppas de kan komma fram lite snabbare. Nu har Linnéa varit nöjd och glad om dagarna och för det mesta på nätterna också sen i söndags. Jätteskönt och härligt. Tur är det att det bara är perioder som kommer och går. Börjar komma in i det här nu. Inte alla nätter jag och Lars får sova i samma säng, då Linnéa somnar så gott i våran säng vissa nätter när inte hennes duger alls efter ett antal försök. Huvudsaken alla får sova känns det som, det är nog det viktigaste. Alla blir nöjda och det är bara att fortsätta vara tålmodiga och orka. Och det gör man, bara man får sova :) Världens mysigaste gotjej!
Linnéa har börjat visat på att hon vill iväg när hon sitter upp, intar lite halvdan krypställning men kommer sig inte riktigt för att verkligen försöka ta sig iväg än. Det kommer nog snabbare än vi tror med allting sen :) Än så länge är det rätt skönt ändå att hon är rätt "stilla" på ett sätt, fast det är ju underbart att vara med om utvecklingen. Utvecklas det gör hon, på olika sätt och vis :) Mer bestämd blir hon också. Gosig och mysig.
9månader blev hon förra veckan, om en månad ska vi till BVC igen ungefär. Är spännande å se om hon har växt så mkt som det känns som.

Idag har vi haft föreläsning om obstetrik och gynekologi, intressant och lite repetition sen T3. Rätt skönt ändå, för nu faller alla bitar på plats och även lite tack vare sin egen graviditet och förlossning :) Obstetrikboken är numera lite svår att sluta läsa i. Imorgon fm. väntar en föreläsning om öronsjukdomar. Blir bara en förmiddag imorn, läraren som skulle föreläst på em. fick ett oväntat paket av storken idag, så det blir att kika på en inspelad föreläsning sen hemma. Sen. Ah, det är lika bra att göra det så snart som möjligt!


Kommentarer
Postat av: Erica

Härligt att höra att ni alla mår bra, trots en och annan envis förkylning. En liten omställning att gå från praktik till föreläsningar, jag gillar det dock, ger lite paus och perspektiv till allt man tar in under praktiken. =) Ha det så bra. Hälsa Eija nästa gång du träffar henne. Kram kram

2010-01-21 @ 12:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0