Precious!


mina älsklingar!


Det lilla busfröet!
Vilken dag det här blev.. Linnéa har inte sovit särskilt bra, eller såsom hon brukar sova, på de senaste 2-3veckorna. Varför vet vi inte riktigt, går i perioder och det är väl mycket som händer som vanligt.. Igår kväll somnade hon sent, vaknade tidigt, iväg till dagis och därifrån ringer de 2timmar senare (jag gissade förtvivlat på att hon fått magsjuka innan jag svarade) men de berättade att Linnéa slagit ett jack i pannan när de hoppat på maddrasser inomhus och då ramlat å slagit i pannan i en pall... Å att de trodde det behövde tejpas. Som tur var var det inte så stort jack, kanske 1cm långt å bara "lite djupt" men tillräckligt för att tejpas.. Så vi tog en tur till hälsocentralen och tejpade (och fick det dokumenterat) sen hem och försöka söva tösen, eftersom hon var så trött som somnade både på vägen dit å hem men väl hemma var det ingen John Blund kvar. Besök från Storvik fick vi under eftermiddagen, det var trevligt och vilken supermamma till två barn... Det är lite svårt att förstå själv att snart är vi småbarnsföräldrar också till 2 busfrön! Somnade på 5minuter nu ikväll (för en timme sen) vaknade av en hosta och nu har Lars försökt natta om en övertrött Linnéa sen dess och däremellan har hon bajjat också. Det tar lite på tålamodet ibland när det är såhär och man inte är van med det.. Nu är det någon som inte vill ligga i sin säng längre heller hör jag (grinar, ropar hoppa ner, inte sova), snart kommer hon ropa efter mig.. En sån period när nästan bara mamma duger vid nattning och under nätter när hon vaknar och ska ligga bredvid mamma i mammas och pappas säng, sen sover hon gott. Lars sover i Linnéas säng, under veckorna är det bäst för alla när Lars ska upp tidigt och jobba. Hoppas den här perioden går över tills bäbisen behagar titta ut.. Men allt går, sen glömmer man bort det här också likaså som hur det var i 8veckor i somras med fyra kindtänder som ville fram en efter en... Sov gott.

38 fullgågna veckor 8/3


38 fullgågna graviditetsveckor (8/3 -11) nu med andra barnet...Jag har inte gått upp
lika mycket i vikt den här ggn (+13kg hittills) som förra ggn (+20kg ända tills det var dags).
Det tycker jag känns väldigt skönt, känner mig piggare i kroppen nu när jag även varit
hemma och varit "ledig" de sista 2månaderna. Såg på fotona nu sen i tisdags att
bristningarna har kommit, men ändock bara några få ännu! Men de bleknar ju som tur är.


....och det här var 38 fullgågna veckor med Linnéa (21/3 -09), då var jag lite rundare och jag
tycker själv att inte magen var lika långt ned som den varit nu hela den här graviditeten.
Nu är den mer rätt fram och med Linnéa var den stor överallt, hade även den omtalade
pigmenterade linjen rätt ner över hela magen + en del bristningar frampå magen å på
sidorna..
även här med Linnéa i magen..


Magen växer


30 fullgågna graviditetsveckor


36 fullgågna graviditetsveckor


även här 36v, är det en pojkmage måntro denna gång?


37 fullgågna graviditetsveckor

Dagarna går

men ingen bäbis än. Våren kanske är närmare för var dag som går?
Linnéa somnade precis, lite senare idag än vanligt, vi hade ju sovmorgon till kl 9 imorse så blir en kort middagslur. Visserligen behöver hon vila nu när snorigheten inte vill ge med sig ännu, så en lugn och mysig dag hemma i detta gråa väder.. Jag är också rätt seg även fast man fått sova.. Så är väl lika bra å slappa också.. Fixa disken. Sen är det några blommor kvar att plantera om, som man ska göra varje år? Men riktigt så gröna fingrar har jag inte än. Sen har vi köpt lite frön som ska planteras också men det får bli när Linnéa är på dagis någon dag här i veckan.

Nej dags att fixa det sista å sen slappa lite framför någon dålig serie, känns lagomt just nu.
Hade velat åkt till Korsån å hälsa på, men vågar inte riktigt göra det själv nu när det är så nära å sen vet man ju inte riktigt hur lurigt halkiga vägarna är, vi som inte har dubbar på däcken.

RSS 2.0