Svisch

ja det kommer bara säga svisch så är det sommar igen. För nu ska man redan börja få mail om nästa praktikperiod som också tydligen är på 10hela veckor! v6-10 på primärvård och 12-16 inom kommunal. Så inte blir det många veckor i skolbänken vilket betyder att det blir full rulle och en massa att lära sig praktiskt såväl som teoretiskt :) Förhoppningsvis är det inte sånna här tider under praktiken i vår som det är nu... Med blandade A och C turer. A= 6.45-16.00 C=14-22.00.
Men men det där får jag kolla mer sen, ska ev. kolla efter en plats själv inom primärvårdstiden eftersom man nu tydligen får göra det men inte inom kommunal eller landsting. Aja. Så om någon vet någon man kan höra av sig till inom primärvård i Gästrikland kan ni ju hojta till!

Nu är det kväller. Arga snickaren. Linnéa har fått sin kvällsgröt och bara sovit i 15min sen kl 15.30 så förhoppningsvis somnar hon innan 21.30. Ifs tog hon sig en redig sovmorgon till 8.45 imorse. Idag har vi börjat med två riktiga mål mat, lunch och middag. Välling till frukost och mellanmål på em. Gröt på kvällen å ev. välling om fröken inte vill sova innan alldeles för sent. Har fått hem Duplo lego sen Lars var liten :) Roligt! Vi håller på å kollar vad som gömmer sig på vinden på Lindparken å vad tomten skulle kunna komma med :)

Kommentarer
Postat av: Madde

Hej gumman!!!Är du ute på praktik nu? riktigt mörkt ute nu asså!! Man blir riktigt trött. Jaha har ni flyttat o sålt huset och så nu eller?

Själv jobbar man på förfullt varje dag dygnet runt känns det som hahaha!! Hur mår lilla tösen då, blivit stor förstår jag :)Sköt om dej o hälsa familjen :)

Kram Madde

2009-11-19 @ 22:30:16
URL: http://eva-stiletto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0