6½ månad - 72cm lång och väger 9010gram

Det är våran Linnéa det :)
Har varit på BVC idag och det gick jättebra, tänkte gå in till Öppna Förskolan också men eftersom vi båda är lite snoriga så avstod vi från det och åkte hem istället.. Det var så många barn där ändå å det livet är vi inte vana med än, inte när man är lite seg ändå i kroppen :)

Får se vad vi ska hitta på idag. Vi fick sova alla tre i våra egna  sängar inatt, hela natten!!! Gissa om det var behövligt. Tur att Linnéa fortfarande vill sova i sin säng och att det bara är tillfälligt det är lite knöligt under nätterna. Sen vet jag inte om Alvedonen hon fick igår hade sin verkan också, hon var alldeles kallsvettig när hon satt i Lars famn på kvällen så vi tänkte att det kanske skulle vara bra med alvedon.. Annars brukar hon inte vara sådär svettig och lite blek.. Hon kan ju bli lite svettig när hon äter ibland men då går det ju över rätt fort..

Idag ska jag nog dona lite härhemma å organisera upp mina pluggsaker igen.. Det är tungt å börja  dra fram det igen, men känns nog  bättre när det är gjort å man kommer in i det.. För nu är det inte många dagar kvar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0