Tänder!

Ja nu har det börjat.  Linnéa blir 6månader om tio dagar och inatt har första tanden spruckit upp och kompisen bredvid är också påväg upp. Jag kan säga som så att det är gnälligt, skrikigt i korta perioder som kommer då och då under dagarna eftersom tänderna säkert växer lite i etapper. Så vi ska väl ta oss en tripp till Valbo idag och handla alvedon för den lilla tjejen. Å även en lite mer smidig bitring när inte de andra sakerna duger.

Inatt har vi sovit alla tre hos mamma och Pär eftersom jag och Lars var i Gävle igår kväll å såg  Flickan som lekte med elden, jättebra den med(!), sen var vi till CCpuben en sväng innan vi åkte hem. Linnéa hade somnat redan klockan sju och sov sen till åtta imorse, förutom lite småprat vid tre och då fick hon nappen av mamma å sov sen vidare. Så tretton timmar, det har nog aldrig hänt förr. Säkert tänderna som spökat i flera dgr nu som gjort att hon inte fått den sömn hon behövt och varit trött/gnällig i perioder.

Annars ska vi slappa idag, är trötta. Lars har en förkylning som börjat bryta ut å det känns som jag också har någonting pågång, hoppas det försvinner innan det hinner bli något. Vill ju träna imorn å fortsätta med morgonpromenader!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0