Tänder!

Ja igår fick Linnéa en tand, inte den vi väntat på så länge utan tanden bredvid så hon hade ett glapp emellan tänderna. Idag kom den efterlängtade framtanden fram :) Äntligen! Så två tänder igen på två dagar. Skönt att de tittat fram så kanske det inte gör riktigt lika ont längre.
I helgen har Linnéa även börjat hasat sig fram åt olika håll på rumpen, inte så långa sträckor än (inte mer än hon behöver :P ) Å även intagit krypställningar om att komma iväg, men än är det inte riktigt påväg. Kommer nog snart också. Vissa dagar försöker hon ställa sig upp genom å dra i saker. Sen har hon kommit på att hon kan dra i täcket/filt/fårskinn som hon sitter på för att sakerna ska komma till henne :) Gå själv med Lära Gå Vagn kan hon också, fast vi får passa henne bakom utifall att. Vissa gånger vill hon inte gå heller om man inte passar bakom.
Ikväll är vi ensamma hemma en stund, Lars åkte iväg en sväng på em. Så jag och Linnéa hoppade ner i badet fullt med badskum som vi busade med, provsmakade också! Roligt med skum å sen kan man ju göra mer bubblor med vårat bubbelbadkar ;) Sen åt vi å nu ska vi mysa en stund. Först bajsblöjja!

Imorn väntar föreläsningar om åldrandet hela dagen. Känns som det är mkt till tentan, som vanligt med andra ord. Intensivt och orken är inte riktigt där den bör vara? Ordnar sig nog i veckan igen, pluggar ju konstigt nog bäst under de sista dagarna när det mesta börjar falla på plats.

Imorn kväll hoppas jag på träning, boxersice! Hoppas vi håller oss "pigga och krya".

Nu har Linnéa tröttnat på golvet med att röjja runt bland alla papper jag sorterat ut från alla samlingshörn!

Kommentarer
Postat av: erica

är mysigt när de e så små, nya grejer händer hela tiden. ha det så bra, alla tre. kram kram

2010-01-25 @ 11:17:14
Postat av: Sandra

ja det är jättemysigt :) hon har dock blivit ett litet vilddjur på kvällarna när hon är trött, ganska ovant!! Eftersom hon är lugn på dagarna för det mesta och sen efter kl 18 kan hon inte alls sitta still och flänger/kastar sig omkring (myror i brallan) brukar gå bra ändå å natta å så efter välling :) hoppas allt är bra med dig. hur går det för dig i skolan? har du börjat igen? kram på er!

2010-01-27 @ 21:46:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0